Imprimeix
Categoria: Aula Virtual
Vist: 2333

Ens podem trobar el cas que s'hagi de donar d'alta a un usuari en un centre i aquest estigui vinculat al mateix temps a un altre. Aquests són alguns dels casos en que es pot donar aquesta situació:

En tots aquests casos, el que s'ha de fer és afegir l'usuari com a nou membre del centre, amb el rol adient, i sense modificar el seu usuari del sistema i sense llevar-ho de l'altre centre o unitat administrativa.

Per poder fer això, s'utilitzarà el que s'anomena “grup secundari”, és a dir, aquest nou professor o alumne s'assignarà al nostre centre com a grup secundari.

A continuació es mostra un cas pràctic.

 1. Entram a l'opció "Inici -> nou procés -> Assignació i revocació de grups secundaris" a la secció Tasca.

  thumb_cohort

 2. Cercam el nou membre a partir del seu DNI o usuari (els usuaris 'z' només es poden cercar pel compte d'usuari ja que el seu DNI no es troba associat)

  thumb_cohort

 3. Al camp “Grup secundari a assignar" idicam cecodicentre-a, per exemple ce07001816-a de tal manera que ara  l'usuari triat serà un nou l'alumne del centre.

  thumb_cohort

 4. Finalment s'ha de fer clic al botó “aprova” per desar els canvis.

  thumb_cohortL'usuari podrà entrar a les dues aules virtuals amb el mateix codi d'usuari i la mateixa contrasenya. El primer centre en donar-ho d'alta és el centre origen que genera la contrasenya, i el segon centre haurà de seguir aquest procediment
Si més endavant l'usuari deixa de ser membre del nostre centre, podem revocar el permís sense afectar als rols que pugui tenir a altres centres mitjançant la mateixa pantalla.