Accedeix als vídeos formatius publicats en el canal de YouTube d’ExerMath. Els vídeos mostren diverses funcionalitats del programa i expliquen el funcionament de l'applet d'execució dels exercicis i l'entrada de respostes en els exercicis d'ExerMath. Són aquests:

Introducció a ExerMath i funcionalitats bàsiques

El vídeo consisteix en una breu introducció a la plataforma ExerMath i alguns exemples que il·lustren les funcionalitats bàsiques del programa.

 

La biblioteca de fulls d'exercicis

Vídeo que explica les funcionalitats de la biblioteca o repositori de fulls d'exercicis ExerMath.

 

Elaboració de fulls d'exercicis ExerMath

En aquest vídeo formatiu s’explica amb un exemple el procés d’elaboració d’un full d’exercicis ExerMath. Es parla també sobre les característiques principals que ha de tenir l’editor de text utilitzat per a crear fulls d’exercicis.

 

L’applet d’execució dels exercicis

Es tracta d’una introducció al programa que executa els fulls d'exercicis d'ExerMath anomenat "Applet d'execució dels exercicis". Aquest applet està desenvolupat en HTML5 i s’executa dins un explorador web.

 

L'entrada de respostes en els exercicis d'ExerMath

El vídeo explica el procés d’entrada de les respostes en els exercicis i els menús d'ajuda que ofereix el programa per fer-ho. També es mostra com emprar el teclat en pantalla per entrar les respostes.

 

La puntuació en els fulls d'exercicis ExerMath

El vídeo explica com funciona la puntuació en els fulls d'exercicis ExerMath i com es poden usar les etiquetes "penalization" i "weight" per configurar-la.

 

Exercicis d'opció múltiple i ús de gràfics

El vídeo tutorial mostra com es poden crear exercicis d'opció múltiple amb ExerMath i la manera com es poden integrar representacions gràfiques en els exercicis.

 

Exercicis amb GeoGebra i ús d'imatges

El vídeo il·lustra com es poden integrar exercicis elaborats amb GeoGebra dins ExerMath. També explica la utilització d'imatges i la creació d’exercicis de tipus "lliure", és a dir, els exercicis dels quals ExerMath no coneix el procediment de resolució.

 

Creació d'una activitat ExerMath dins un curs de Moodle

Procés de creació d'una activitat ExerMath dins un curs de Moodle. Les passes que ha de seguir un professor o professora per assignat un full d'exercicis Exermath com a tasca dins un curs de Moodle i les possibilitats que té aquest professor/a de revisar el treball realitzat pels alumnes participants en el curs.

 

Integració d'ExerMath amb Google Classroom

El vídeo explica el procés de creació d'una activitat ExerMath dins una classe de Google Classroom, l'execució d'aquesta activitat per part de l'alumnat i la posterior revisió per part del professorat.