S’han publicat 5 nous vídeos formatius en el canal de YouTube d’ExerMath. Els vídeos mostren diverses funcionalitats del programa i expliquen el funcionament de l'applet d'execució dels exercicis i l'entrada de respostes en els exercicis d'ExerMath. Són aquests:

Introducció a ExerMath i funcionalitats bàsiques

El vídeo consisteix en una breu introducció a la plataforma ExerMath i alguns exemples que il·lustren les funcionalitats bàsiques del programa.

 

L’applet d’execució dels exercicis

Es tracta d’una introducció al programa que executa els fulls d'exercicis d'ExerMath anomenat "Applet d'execució dels exercicis". Aquest applet està desenvolupat en HTML5 i s’executa dins un explorador web.

 

L'entrada de respostes en els exercicis d'ExerMath

El vídeo explica el procés d’entrada de les respostes en els exercicis i els menús d'ajuda que ofereix el programa per fer-ho. També es mostra com emprar el teclat en pantalla per entrar les respostes.

 

Exercicis d'opció múltiple i ús de gràfics

El vídeo tutorial mostra com es poden crear exercicis d'opció múltiple amb ExerMath i la manera com es poden integrar representacions gràfiques en els exercicis.

 

Exercicis amb GeoGebra i ús d'imatges

El vídeo il·lustra com es poden integrar exercicis elaborats amb GeoGebra dins ExerMath. També explica la utilització d'imatges i la creació d’exercicis de tipus "lliure", és a dir, els exercicis dels quals ExerMath no coneix el procediment de resolució.