Hem detectat una sèrie de problemes generals a les instal·lacions corresponents al contracte 2012-1603. Són aquests:

  1. De vegades no es pot calibrar la PDI i es queda penjat l'ordinador amb el programa de l'SMART; és un problema generalitzat que es dóna a una sèrie de pissares. Es pot resoldre aquest problema actualitzant el paquet nwfermi:
    http://coordinaciotic.ieduca.caib.es/suport-tecnic/menu-xarxipelag20/36-pdi-i-projector/261-actualitzacio-de-les-llibreries-de-linux-ubuntu-1204-utilitzades-per-la-pdi-smartboard-sb480

  2. D'altres vegades, l'ordinador dóna avisos d'errades del disc dur però el sistema segueix funcionant bé. Potser es tracti d'una falsa alarma del sistema operatiu. En qualsevol cas, de la mateixa manera que en el problema anterior, tant l'empresa adjudicatària del contracte, com els fabricants dels dispositius com també la Conselleria hi estan treballant per trobar-hi una solució.

  3. En ocasions quan es fa una actualització del sistema que inclou els paquets que corresponen al nucli de Linux, la PDI deixa de funcionar. És a dir, quan s'inicia el sistema amb la nova versió del nucli, la PDI deixa de respondre (no té la funcionalitat tàctil).
    La solució passa per reinstal·lar la llibreria nwfermi i les passes que s'han de seguir les podeu trobar explicades a:
    http://coordinaciotic.ieduca.caib.es/suport-tecnic/menu-xarxipelag20/31-problemes-i-solucions/256-la-pdi-no-funciona-despres-duna-actualitzacio-del-sistema-en-ubuntu-1204